BUN VENIT LA CMIE ROMANIA


În primul rând dorim să vă urăm bun venit la CMIE ROMANIA.
Motto-ul nostru este: “Experiența noastră este în avantajul dumneavoastră”.

Apreciem faptul că v-ați făcut timp astăzi pentru a vizita site-ul nostru. Obiectivul nostru este de a vă oferi un tur interactiv al stocului nostru de produse noi și folosite, precum și de a vă permite obținerea unei oferte convenabile, de a planifica o întâlnire, de a aplica pentru finanțare sau de a efectua o programare pentru service.
Căutarea unei mașini unelte CNC este destul de grea. Fără îndoială, acest lucru este datorat în mare parte specificațiilor utilajului în raport cu nevoile clientului, dar la CMIE ROMANIA, noi considerăm de asemenea alegerea dealer-ului potrivit ca fiind o decizie importantă și grea.

— Daniela Deiac, Administrator CMIE ROMANIA

CINE SUNTEM ȘI CU CE NE OCUPĂM?


CMIE ROMANIA a fost fondată în 1998 ca și companie de vânzări și service pentru mașinile-unelte CNC de înaltă tehnologie din Romania. Facem parte din CNC TOP TEN Olanda.

FINANȚARE

Departamentul nostru de finanțare poate găsi soluția perfectă de finanțare.

GAMĂ LARGĂ DE MĂRCI

O selecție a celor mai buni producători de utilaje CNC, precum și a produselor de top.

SERVICE

Departamentul nostru de service se ocupă de întreținerea mașinilor pentru a păstra productivitatea pentru o perioadă cât mai lungă.

ÎNCREDERE

10 noi oferte în fiecare zi. 350 de oferte pe site, oferind încredere unei comunitați cu mii de utilizatori

DESPRE NOI

Începând cu anul 1972 CNC TOP TEN a vândut peste 1500 mașini-unelte CNC aproape în fiecare țară din Europa.În anii ’70 mașinile-unelte CNC erau în mare parte importate din Germania, Franța și Italia, după 1982 din Japonia și începând cu anul 1986 din Taiwan. Vă putem recomanda orice proces de prelucrare în detaliu bazându-ne pe experiența noastră de mult timp. În grupul nostru existț un punct important: Să găsim soluția potrivită pentru client. CNC TOP TEN a vândut în afară de mașinile-unelte CNC standard, linii de producție (proiecte la cheie) în Olanda, Germania, Polonia, Slovacia etc.

CMIE ROMANIA vă oferă:

Consultanță
100%
Personal bine pregătit
100%
Experiență
100%
Profesionalism
100%
Calitate
100%

CMIE ROMANIA prin personalul bine pregătit în vânzari și service oferă clientului cea mai bună consultanță. Putem alege pentru dumneavoastră mașina de producție adecvată cu opțiunile necesare, uneltele corespunzătoare și software-ul de programare. Personalul nostru specializat face configurarea completă pentru testarea mașinii-unelte CNC, se fac inclusiv studii de timp și calcul al costurilor, astfel încât clientul știe exact costul producerii unei piese.

DEALER EXCLUSIV ÎN ROMÂNIA PENTRU: