DSC_0011a1aaaa

BUN VENIT LA CMIE ROMANIA

In primul rand dorim sa va uram bunvenit la CMIE ROMANIA. Motto-ul nostru este: “Experienta noastra este in avantajul dumneavoastra”.

Apreciem faptul ca v-ati facut timp astazi pentru a vizita site-ul nostru. Obiectivul nostru este de a va oferi un tur interactiv al stocului nostru de produse noi si folosite, precum si de a va permite obtinerea unei oferte convenabile, de a planifica o intalnire, de a aplica pentru finantare sau de a efectua o programare pentru service.
Cautarea unei masini unelte CNC este destul de grea. Fara indoiala, acest lucru este datorat in mare parte specificatiilor utilajului in raport cu nevoile clientului, dar la CMIE ROMANIA, noi consideram de asemenea alegerea dealer-ului potrivit ca fiind o decizie importanta si grea.

 — Daniela Deiac, Administrator CMIE ROMANIA

CINE SUNTEM SI CU CE NE OCUPAM

CMIE ROMANIA a fost fondata in 1998 ca si companie de vanzari si service pentru masinile-unelte CNC de inalta tehnologie din Romania. Facem parte din CNC TOP TEN Olanda.

Incepand cu anul 1972 CNC TOP TEN a vandut peste 1500 masini-unelte CNC aproape in fiecare tara din Europa.In anii ’70 masinile-unelte CNC erau in mare parte importate din Germania, Franta si Italia, dupa 1982 din Japonia si incepand cu anul 1986 din Taiwan. Va putem recomanda orice proces de prelucrare in detaliu bazandu-ne pe experienta noastra de mult timp. In grupul nostrum exista un punct important: Sa gasim Solutia potrivita pentru client. CNC TOP TEN a vandut in afara de masinile-unelte CNC standard, linii de productie (proiecte la cheie) in Olanda, Germania, Polonia, Slovacia etc.

CMIE ROMANIA prin personalul bine pregatit in vanzari si service ofera clientului cea mai buna consultanta. Putem alege pentru dumneavoastra masina de productie adecvata cu optiunile necesare, uneltele corespunzatoare si software-ul de programare. Personalul nostru specializat face configurarea completa pentru testarea masinii-unelte CNC, se fac inclusiv studii de timp si calcul al costurilor, astfel incat clientul stie exact costul producerii unei piese.

DEALER EXCLUSIV IN ROMANIA PENTRU:

GALERIE MEDIA

↓